miercuri, 23 iunie 2010

Despre Fratii Jonas

Jonas Brothers sunt trei fraţi din New Jersey, Kevin Jonas, Joe Jonas şi Nick Jonas, care au devenit celebri peste ocean. Primul care s-a remarcat a fost Nick Jonas, cel care a şi semnat un contract solo cu o casă de discuri de peste ocean. După câteva single-uri lansate pe cont propriu, în 2003, lui i s-au alăturat fraţii săi şi împreună au pus bazele formaţiei Jonas Brothers. Îşi compun singuri piesele şi cântă la diferite instrumente. Au cântat în turnee alături de Backstreet Boys şi Kelly Clarkson. Primul album, It’s About Time a fost lansat în 2006 şi a inclus single-ul Mandy devenit hit datorită postului MTV şi clasându-se pe locul 1 în topul TRL. Pentru piesele de pe acest album, cei trei fraţi au colaborat cu compozitori şi producători importanţi precum Desmond Child (Aerosmith, Bon Jovi), Billy Mann (Destiny's Child, Jessica Simpson) sau Steve Greenberg (Joss Stone, Hanson).

În 2007, băieţii au început lucrul la cel de-al doilea album. The Jonas Brothers a fost lansat în august 2007 la o nouă casă de producţii Hollywood Records, Label Universal Music. După doar o săptămână, a ajuns pe locul 5 în Billboard Hot 200. De pe acest ultim album au fost lansate două single-uri Hold On şi S.O.S care au devenit foarte repede hit-uri.

În 2008, canalul Disney (cel care i-a făcut celebri şi pe Justin Timberlake, Britney Spears sau Christina Aguilera) se pregăteşte să lanseze un serial ce îi are ca protagonişti (J.O.N.A.S) şi un film de lung metraj (Camp Rock) în care cei trei fraţi vor fi, de asemenea, prezenţi. În 2008, cei trei fraţi, Kevin (22 de ani), Joe (20 ani) şi Nick (17 ani), şi-au petrecut prima săptămână din aprilie în Marea Britanie fiind asaltaţi de fanii entuziaşti.

Formaţia a avut o intervenţie la postul de radio Radio 1 şi au concertat cu casa închisă la Islington Academy din Londra, marcând astfel primul lor eveniment european.

Această apariţie în UK încheie seria de concerte susţinute de cei trei fraţi în Statele Unite.

Albumul de debut al formaţiei, intitulat Jonas Brothers, se află în primele 5 albume în Topul Billboard, şi a câştigat deja discul de platină în SUA.

Profilul băieţilor de pe site-ul MySpace a fost accesat de 20 de milioane de ori, iar single-ul S.O.S. a avut peste 9.3 milioane de vizionari pe site-ul YouTube.

În 2009 Jonas Brothers îşi lansează un nou album Lines, vines and trying times, pe care se poate regăsi Paranoid care a ajuns deja în topuri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu