miercuri, 23 iunie 2010

Joe Jonas

Joseph Adam „Joe” Jonas (n. 15 august 1989) este un muzican, cântăreţ şi actor american. A debutat în 2006 alături de fraţii lui, Nick şi Kevin, ca membrii ai formaţiei pop rock Jonas Brothers cu albumul It's About Time. A jucat în primul film în 2008, intitulat Camp Rock, de pe coloana sonoră a căruia a lansat mai multe piese alături de ceilalţi membri ai distribuţiei, „This Is Me” în colaborare cu Demi Lovato devenind un hit de top 10 în Billboard Hot 100.

Începând cu mai 2009, joacă în producţia Disney Jonas, alături de fraţii lui.


Biografie

Născut pe 15 august 1989 în Casa Grande, Arizona, [1] fiind al doilea fiu al lui Paul, muzican, compozitor şi fost pastor penticostal şi Denise Jonas, cântăreaţă şi prefesoară specială pentru surdo-muţi.[2][3] Strămoşii lui provin din Europa, anume Italia, Irlanda şi Germania, fiind şi parţial amerindian cherokee.[4] Niciunul dintre copiii cuplului nu au urmat cursurile unei şcoli, mama lor fiindu-le profesoară acasă.[2] Obţinând o educaţie bazată pe principii religioase, toţi cei patru fraţi sunt abstinenţi, declarând că nu au băut alcool niciodată şi nici nu au fumat.[2] De asemenea, poartă inele de puritate, reprezentând faptul că refuză să aibă relaţii sexuale de orice fel înainte de căsătorie.[2] Joe a afirmat că „[inelul] reprezintă o promisiune făcută nouă şi lui Dumnezeu, că vom fi puri până la căsătorie.”[2] Această decizie de a purta inele de puritate a dus la comentarii din partea comicului Russell Brand la ediţia din 2008 a premiilor MTV, cu toate că vedete ca Jordin Sparks, Paris Hilton şi Perez Hilton au declarat în urma incidentului că susţin ideea promovată de grupul muzical.

Kevin Jonas

Paul Kevin Jonas al II-lea[1] (n. 5 noiembrie 1987), cunoscut şi drept Kevin Jonas sau K2, este un actor şi muzician american, fondator al trupei Jonas Brothers.
Biografie

S-a nascut in Teaneck, New Jersy, SUA. E cunoscut sub numele Paul Kevin Jonas al II-lea, Kevin Jonas sau K2. Data nasteri este 5 noiembrie 1987 de ani. Zodia sa este scorpion. Mama sa se numeşte Denise iar tatăl Kevin Paul Jonas Sr.; Frati:Joe Jonas,Nick Jonas si Frankie Jonas . Inaltime:1,75 Culoarea ochilor:caprui Culoarea parului:saten

Nick Jonas

Nicholas Jerry „Nick” Jonas (n. 16 septembrie 1992, Dallas, SUA) este un interpret, compozitor şi actor american, cunoscut în principal pentru apartenenţa sa la formaţia Jonas Brothers, din care mai fac parte fraţii săi, Joe şi Kevin. Nick este cel mai tânăr membru al formaţiei. De mic, Nick Jonas şi-a dorit să devină cântăreţ, în 1999 lansând un album solo la care a lucrat împreună cu tatăl său.

În 2006, Nick şi fraţii săi au lansat primul album, intitulat It's about time.

În 2005, la vârsta de 14 ani, când a fost diagnosticat cu tipul 1 de diabet, Nick a declarat: „Imediat după ce am ieşit din spital am avut un concert; vestea nu m-a împiedicat atunci, nu o face nici acum şi nu o va face niciodată!”.

Nick cântă la chitară (acustică şi electrică), tobe şi pian. Joacă baseball, tenis, compune cântece şi colecţionează carduri de baseball.

Viaţa personală

Nick Jonas a fost implicat într-un scandal în 2007, atunci când Miley Cyrus i-a trimis acestuia poze intime, fotografii pe care un hacker le-a făcut publice pe internet. Situaţia creată a afectat atât reputaţia lui Miley Cyrus, cât şi a trupei Jonas Brothers.

În 2010, Nick Jonas a lansat propriul album., cu ajutorul trupei Nick Jonas and The Administration.

Nick Jonas a fost diagnosticat cu diabet zaharat (de tip I insulino-dependent), din a cărui cauză a leşinat în timpul unui concert. Ca urmare, Nick a creat o fundaţie pentru ajutorarea copiilor diabetici.


După întâlnirea cu Jonas şi ascultarea cântecului „Please Be Mine”, scris şi interpretat de către fraţii Jonas, casele de discuri Daylight/Columbia Records au decis să semneze un contract de colaborare.[1][2] Imediat după parafarea actelor de către Columbia, fraţii şi-au numit grupul „Sons of Jonas”, după care s-a ajuns la denumirea actuală, „Jonas Brothers”.

Despre Fratii Jonas

Jonas Brothers sunt trei fraţi din New Jersey, Kevin Jonas, Joe Jonas şi Nick Jonas, care au devenit celebri peste ocean. Primul care s-a remarcat a fost Nick Jonas, cel care a şi semnat un contract solo cu o casă de discuri de peste ocean. După câteva single-uri lansate pe cont propriu, în 2003, lui i s-au alăturat fraţii săi şi împreună au pus bazele formaţiei Jonas Brothers. Îşi compun singuri piesele şi cântă la diferite instrumente. Au cântat în turnee alături de Backstreet Boys şi Kelly Clarkson. Primul album, It’s About Time a fost lansat în 2006 şi a inclus single-ul Mandy devenit hit datorită postului MTV şi clasându-se pe locul 1 în topul TRL. Pentru piesele de pe acest album, cei trei fraţi au colaborat cu compozitori şi producători importanţi precum Desmond Child (Aerosmith, Bon Jovi), Billy Mann (Destiny's Child, Jessica Simpson) sau Steve Greenberg (Joss Stone, Hanson).

În 2007, băieţii au început lucrul la cel de-al doilea album. The Jonas Brothers a fost lansat în august 2007 la o nouă casă de producţii Hollywood Records, Label Universal Music. După doar o săptămână, a ajuns pe locul 5 în Billboard Hot 200. De pe acest ultim album au fost lansate două single-uri Hold On şi S.O.S care au devenit foarte repede hit-uri.

În 2008, canalul Disney (cel care i-a făcut celebri şi pe Justin Timberlake, Britney Spears sau Christina Aguilera) se pregăteşte să lanseze un serial ce îi are ca protagonişti (J.O.N.A.S) şi un film de lung metraj (Camp Rock) în care cei trei fraţi vor fi, de asemenea, prezenţi. În 2008, cei trei fraţi, Kevin (22 de ani), Joe (20 ani) şi Nick (17 ani), şi-au petrecut prima săptămână din aprilie în Marea Britanie fiind asaltaţi de fanii entuziaşti.

Formaţia a avut o intervenţie la postul de radio Radio 1 şi au concertat cu casa închisă la Islington Academy din Londra, marcând astfel primul lor eveniment european.

Această apariţie în UK încheie seria de concerte susţinute de cei trei fraţi în Statele Unite.

Albumul de debut al formaţiei, intitulat Jonas Brothers, se află în primele 5 albume în Topul Billboard, şi a câştigat deja discul de platină în SUA.

Profilul băieţilor de pe site-ul MySpace a fost accesat de 20 de milioane de ori, iar single-ul S.O.S. a avut peste 9.3 milioane de vizionari pe site-ul YouTube.

În 2009 Jonas Brothers îşi lansează un nou album Lines, vines and trying times, pe care se poate regăsi Paranoid care a ajuns deja în topuri.